Piltide automaatse kustutamise seaded
Kaartide salvestusmahu otsalõppemise vältimiseks saab jäädvustatud pilte automaatselt kustutada.
Ettevaatust
- Kui lülitate funktsiooni [Image auto delete/Piltide automaatne kustutamine] sisse, siis tähistage säilitatavad pildid kindlasti lemmikuna või salvestage need enne kustutamist nutitelefoni või arvutisse.
-
Avage seadete kuva.
-
Puudutage [Basic Camera Set./Kaamera põhiseaded].

-
Lülitage funktsioon [Image auto delete/Piltide automaatne kustutamine] sisse.

Ettevaatust
- Pilte kustutatakse nii, et 8 GB või suurema mälumahuga kaartidel oleks vähemalt 2 GB vaba mäluruumi, kui vaba mäluruum langeb alla 1 GB.
- Alla 8 GB mälumahuga kaartide puhul kustutatakse pilte 25% mälumahu vabastamiseks, kui vaba mäluruum langeb alla 12%.
- Vanemad pildid kustutatakse kõigepealt.
- Lemmikuna tähistatud pilte ei kustutata.
- Kui kaamera on ühendatud nutitelefoniga, siis pilte ei kustutata.
- Funktsioon [Image auto delete/Piltide automaatne kustutamine] lülitatakse automaatselt välja, kui kaart saab automaatsest kustutamisest välistatud piltidest täis.
- Enne automaatset kustutamist säilitatakse pilte vähemalt ühe päeva.