Tilläggsaktivering

Aktivera tillägg du har betalat för att använda dem.

Kontrollera följande webbplats för information om aktivering.

Var försiktig

  • Tillägg inaktiveras om du utför en [Fabriksåterställning] i [Inställningar: Återställ kamera]. I dessa fall kan du besöka webbplatsen igen för att återaktivera dem.
  • Uppdateringar av kamerans firmware kan inaktivera tillägg. I dessa fall kan du besöka webbplatsen igen, spara en aktiveringsfil till ett kort, enligt beskrivningen i aktiveringsanvisningarna, och sedan återaktivera dem.
  • Byt inte namn på den nedladdade aktiveringsfilen när du sparar den på kortet. Att byta namn på filen kan gör så att kameran inte kan känna igen den.