Ştergerea imaginilor

Imaginile de care nu mai aveţi nevoie şi pe care doriţi să le ştergeţi pot fi selectate individual sau toate deodată.

Atenţie

  • Odată ce o imagine a fost ştearsă, aceasta nu mai poate fi recuperată. Asiguraţi-vă că nu mai aveţi nevoie de imagine înainte să o ştergeţi.

Selectarea ([Verificare]) mai multor imagini pentru a le şterge împreună

Prin atribuirea de bife imaginilor care să fie şterse, puteţi şterge toate acele imagini în acelaşi timp.

  1. Selectaţi [Redare: Şterg. imagini].

  2. Selectaţi [Select. şi şterg. imagini].

  3. Selectaţi o imagine.

    • Apăsaţi butonul Obturator sau Înregistrare filme pentru a selecta o imagine pentru ştergere, apoi apăsaţi SETAŢI.
    • Pentru a selecta alte imagini pe care doriţi să le ştergeţi, repetaţi pasul 3.
  4. Ştergeţi imaginile.

    • Apăsaţi butonul Meniu, apoi apăsaţi [OK].

Ştergerea tuturor imaginilor de pe card

Puteţi şterge toate imaginile de pe card deodată.