Kasowanie ustawień lampy błyskowej Speedlite
Możesz przywrócić ustawienia domyślne dla funkcji fotografowania lampy Speedlite, fotografowania bezprzewodowego oraz niestandardowych trybów lampy.
-
Naciśnij przycisk
.

-
Wybierz
.

- Obróć pokrętłem
, aby wybrać opcję
, następnie naciśnij przycisk
.
- Obróć pokrętłem
-
Wykasuj ustawienia.


- Obróć pokrętłem
, aby wybrać opcję
, następnie naciśnij przycisk
.
- Ustawienia lampy Speedlite zostają wyczyszczone, dzięki czemu będzie ona gotowa do fotografowania z błyskiem normalnym w trybie błysku
.
- Obróć pokrętłem
Uwaga
- Wyczyszczenie ustawień nie wymaże kanału radiowego lub identyfikatora łączności radiowej dla fotografowania z bezprzewodową lampą błyskową, ustawień funkcji indywidualnych/własnych (C.Fn/P.Fn) lub ustawień niestandardowego trybu lampy (z wyjątkiem ustawień dla automatycznej aktualizacji i powiązania trybu aparatu).