Brisanje postavki Speedlite bljeskalice
Možete vratiti standardna podešenja za funkcije snimanja sa Speedlite bljeskalicom, fotografiranje uz bežičnu aktivaciju i prilagođene načine rada bljeskalice.
-
Pritisnite tipku
.

-
Odaberite
.

- Okrenite kotačić
za odabir
, zatim pritisnite
.
- Okrenite kotačić
-
Izbrišite postavke.


- Okrenite kotačić
za odabir
, zatim pritisnite
.
- Postavke Speedlite bljeskalice se brišu i pripremaju za standardno fotografiranje s bljeskalicom u načinu rada bljeskalice
.
- Okrenite kotačić
Napomena
- Brisanjem postavki ne briše se radijski kanal ili ID za bežični radijski prijenos za bežično snimanje s bljeskalicom, postavke prilagođenih/osobnih funkcija (C.Fn/P.Fn) ili postavke prilagođenog načina rada bljeskalice (osim postavki za automatsko ažuriranje i povezivanje s načinom rada fotoaparata).