Kuvaaminen automaattisesti
Kytkettyäsi kameraan virran se etsii henkilöitä ja ottaa automaattisesti stillkuvia ja tallentaa videoita.
- Muodosta ensin kamerasta ja älypuhelimesta laitepari ja muodosta yhteys.
- Muodostettuasi yhteyden automaattikuvausta voi käyttää myös ilman yhdistettyä älypuhelinta yksinkertaisesti kytkemällä kameraan virran.
- Automaattikuvaus pysähtyy, kun sammutat kameran.

Tehokas näissä tilanteissa:
- Lasten kuvaaminen leirintäalueella
- Kotijuhlien tai muun tapahtuman kuvaaminen

Automaattikuvauksen asetuksia voi muuttaa sovelluksessa.

- Voit pysäyttää automaattikuvauksen kytkemällä [Auto shooting/Automaattikuvaus]-toiminnon pois käytöstä aloitusnäytössä.
- Voit säätää kohteiden ensisijaisuutta, automaattikuvauksen parametreja ja muita asetuksia napauttamalla [
(Settings/Asetukset)] ().
Huomio
-
Kamera ei ehkä kuvaa automaattisesti kaikissa kohteen olosuhteissa.
- Jos kohteet ovat liian kaukana kamerasta
- Jos suuri osa kohteen kasvoista on maskin, hatun, aurinkolasien tai muiden esineiden peitossa
-
Videoita ei tallenneta, jos yhdistät kameran ja älypuhelimen Wi-Fi-yhteydellä automaattikuvauksen aikana. Näiden ehtojen on täytyttävä, jotta automaattikuvauksen aikana tallennetaan videoita.
- Sovellus on siirretty taustalle.
- Olet napauttanut [
(Settings/Asetukset)] ja sulkenut sovelluksen napauttamalla ensin [Basic Camera Set./Kameran perusasetukset] ja sitten [Wi-Fi off/close app/Wi-Fi pois / sulje sovellus]
- Videotallennusaika saattaa lyhentyä, jos kamera kuumenee automaattikuvauksen aikana.
- Videoita ei ehkä voida tallentaa, jos kamera kuumenee automaattikuvauksen aikana, vaikka automaattikuvauksen kuvasuhteeseen olisi määritetty videoita.
- Kamera saattaa sammua automaattisesti, jos se kuumenee automaattikuvauksen aikana.
- Kuvia voidaan poistaa automaattikuvauksen aikana, jos kamera havaitsee, että kuvaus on epäonnistunut, vaikka tilan merkkivalo vilkahtaisi kerran stillkuvien kuvauksen aikana tai palaisi jatkuvasti videotallennuksen aikana.
- Nämä toimet pysäyttävät käynnissä olevan videotallennuksen automaattikuvauksen aikana ja saattavat poistaa videon: yhdistäminen älypuhelimeen, puhekomentojen käyttö tai kameran sammuttaminen.
- Kamera tallentaa kasvokuvia (tietoja kasvoista), jotka on rekisteröity Kasvojen tunnistus -toiminnolla. Ole tämän takia varovainen, kun annat kameran muille määritettyäsi Kasvojen tunnistus -toiminnon.
- Kun hävität kameran tai luovutat sen toiselle henkilölle käytettyäsi Kasvojen tunnistus -toimintoa, muista poistaa kamerasta kaikki tiedot (rekisteröidyt kasvot, nimet ja syntymäpäivät) ().