Ændring eller sletning af tilslutningsindstillinger

Hvis du vil ændre eller slette tilslutningsindstillingerne, skal du først afbryde Wi-Fi-forbindelsen.

  1. Vælg [Trådløse funktioner: Wi-Fi-/Bluetooth-tilslutning].

  2. Vælg en indstilling.

    • Hvis historikken () vises, skal du skifte skærme med vælgeren Quick Control-vælger 1 Quick Control-vælger 2 eller Multikontrol.
  3. Vælg [Redigér/slet enhed].

    • Du kan ændre Bluetooth-forbindelsen ved at vælg en smartphone, der er mærket med [Bluetooth] i gråt. Når skærmen [Tilslut til smartphone] vises, skal du vælge [Par via Bluetooth] og derefter trykke på SET på den næste skærm.
  4. Vælg den enhed, som tilslutningsindstillingerne skal ændres eller slettes fors.

  5. Vælg en indstilling.

    • Skift eller slet tilslutningsindstillingerne på den viste skærm.
  • Skift kaldenavn til enhed

    Du kan ændre kaldenavn ved hjælp af det virtuelle tastatur ().

  • Visbare bil. ()

    Vises, når [Smartphone Tilslut til smartphone] er valgt. Indstillinger vises nederst på skærmen.

  • Slet tilslutningsoplysninger

    Når du sletter forbindelsesoplysninger for en parret smartphone, skal du også slette de kameraoplysninger, der er registreret på smartphonen ().