Resetování fotoaparátu

Výchozí hodnoty nastavení funkcí snímání a funkcí nabídek fotoaparátu je možné obnovit.

  1. Vyberte možnost [Nastavení: Reset. aparát] ().

  2. Vyberte možnost.

    • Zákl. nastavení

      Obnoví výchozí nastavení pro funkce snímání fotoaparátu a nastavení nabídky.

    • Další nastavení

      Nastavení jednotlivě zvolených možností lze resetovat.

  3. Vymažte nastavení.

    • Na potvrzovací obrazovce vyberte tlačítko [OK].

Upozornění

  • Následující funkce se neobnoví do výchozího nastavení.

    • [Fotografování: Časový kód]
    • [Nastavení: Datum/čas/pásmo]
    • [Nastavení: Jazyk]
    • [Nastavení: Videosystém]
    • [Nastavení: Název souboru]
    • [Nastavení: Správa hesla]

Poznámka

  • Uživatelské režimy snímání se resetují, pokud je zvolena možnost [Uživat. režim snímání (C1-C3)] v části [Další nastavení] v režimu fotografování a uživatelské režimy snímání filmů se resetují, pokud je tato možnost zvolena v režimu záznamu filmů.